Menu Sluiten

Platen

Op zoek naar rijwerkonderdelen voor een graafmachine, bulldozer of asfalteermachine ? Wij zijn experten op het vlak van rijwerken.

00636170063617

More info

tags: Rijwerkonderdelen – Ruime Voorraad Rijwerkonderdelen – Rijwerkonderdelen Rupskettingen – Rijwerkonderdelen Rollen – Rijwerkonderdelen Sprockets – 

Wenst u meer info over platen kijk dan vlug op https://www.janssentrack.be/ | Platen

Grondverzetmachines platens: het ideale materiaal voor elke grondwerkzaamheid

Grondverzetmachines zijn essentieel bij verschillende grondwerkzaamheden. Ze zijn betrouwbaar, veelzijdig en eenvoudig te bedienen. Omdat er steeds hogere eisen aan de machines worden gesteld, is het belangrijk dat ze gebruikmaken van het beste materiaal voor hun toepassingen. Platen die speciaal voor grondverzetmachines ontwikkeld zijn, kunnen dat probleem oplossen.

Voordelen van Grondverzetmachine Platen

Grondverzetmachine platens bieden verschillende voordelen, waarvan hieronder enkele opgesomd worden:

Uitzonderlijke Duurzaamheid

Grondverzetmachine platens maken gebruik van een unieke legering van polyurethaan (PU) en rubber. Dit materiaal is extreem duurzaam, waardoor het langer meegaat dan andere materialen. Het is bestand tegen hoge temperaturen, corrosie en slijtage. Hierdoor garandeert het ook een hoge betrouwbaarheid.

Perfecte pasvorm

Het PU-rubbermengsel is niet alleen extreem sterk, maar het is ook elastisch. Dit laat toe om het perfect aan te passen aan verschillende soorten grondverzetmachines. Als ze correct geïnstalleerd worden, wordt er een vergrendelde pasvorm gecreëerd, die de prestaties van de machine verbetert.

Geen lekkages van vloeistoffen

Om ervoor te zorgen dat de levensduur van de machine verlengd wordt, is het belangrijk dat er geen vloeistoffen uit de machine lekken. Polyurethaan rubber is waterdicht, waardoor er geen lekkages optreden. Bovendien is het materiaal ook bestand tegen oliën en chemicaliën, dus er is geen risico op lekkage.

Goede geluidsisolatie

De platens van grondverzetmachines bieden ook een goede geluidsisolatie. Wanneer ze gemonteerd worden, kan er een isolatiecapaciteit van maximaal 75 dB worden bereikt. Deze prestatie is mogelijk door de uitzonderlijke elasticiteit en massiefheid van het materiaal.

Welke platens zijn vereist?

Er zijn verschillende typen platens die vereist zijn voor grondverzetmachines. De meest voorkomende zijn rubberplaten, staalplaten, kunststofplaten en polyurethaanplaten. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende toepassingen:

Rubberplaten

Rubberplaten zijn gemaakt van een combinatie van rubber en polyurethaan. Ze zijn bestand tegen slijtage, stoten, corrosie en uitzonderlijk duurzaam. Ze zijn ook milieuvriendelijk en gemakkelijk te installeren.

Staalplaten

Staalplaten zijn gemaakt van staal, wat betekent dat ze erg sterk en bestand tegen corrosie zijn. Ze zijn ook relatief goedkoop. Echter, ze zijn minder duurzaam dan rubberplaten en bieden minder geluidsisolatie en flexibiliteit.

Kunststofplaten

Kunststofplaten zijn een goedkope optie voor grondverzetmachines. Ze zijn makkelijk verkrijgbaar en gemakkelijk te installeren. Ze zijn licht van gewicht, waardoor ze minder brandstof verbruiken tijdens het transport. Echter, ze bieden minder sterkte en duurzaamheid dan rubberplaten.

Polyurethaanplaten

Polyurethaanplaten zijn gemaakt van PU, wat zorgt voor een buigzame en stevige plaat. Ze bieden een uitstekende akoestische isolatie en zijn ook bestand tegen vocht, stoten en corrosie. Ze zijn een goede optie voor gebruik in grondverzetmachines, omdat ze bestand zijn tegen extreme omstandigheden.

Waarom Janssen Track?

Janssen Track is marktleider in het aanbieden alle benodigde platens voor grondverzetmachines. Ze ontwikkelen platens die perfect aansluiten bij de klantwensen. Ze gebruiken alleen kwaliteitsmaterialen met uitzonderlijke prestaties, zoals polyurethaan rubber. Hun platens bieden een verbeterde prestatie bij alle grondwerkzaamheden. Daarnaast zijn ze ook een van de weinige bedrijven die bijna elke plaat in elke maat leveren.

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, hun jarenlange expertise en hun brede assortiment, biedt Janssen Track een product van topkwaliteit. Voor meer informatie over hun platens, klik hier.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Platen

!–StopPubText–>.