Menu Sluiten

Bolt On Rupsplaat

Op zoek naar rijwerkonderdelen voor een graafmachine, bulldozer of asfalteermachine ? Wij zijn experten op het vlak van rijwerken.

00636170063617

More info

tags: Rijwerkonderdelen – Ruime Voorraad Rijwerkonderdelen – Rijwerkonderdelen Rupskettingen – Rijwerkonderdelen Rollen – Rijwerkonderdelen Sprockets – 

Wenst u meer info over bolt on rupsplaat kijk dan vlug op https://www.janssentrack.be/ | Bolt On Rupsplaat

en ijs. Hierdoor kan er efficiënter gewerkt worden, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Ook zorgen de rubberen platen voor minder schade aan de ondergrond, wat vooral belangrijk is bij werkzaamheden op gevoelige locaties zoals natuurgebieden.

Vervanging van bolt-on rupsplaten

Zoals eerder vermeld, zijn bolt-on rupsplaten eenvoudig te vervangen wanneer ze versleten of beschadigd zijn. Dit is niet alleen kostenbesparend, maar ook tijdbesparend. De vervanging kan namelijk ter plaatse gedaan worden, zonder dat de machine naar een werkplaats gebracht hoeft te worden. Dit betekent minder stilstand en dus meer productiviteit.

Bovendien zijn bolt-on rupsplaten verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes, waardoor ze passen op diverse machines. Hierdoor hoeft er geen aparte voorraad aangehouden te worden voor elk type machine. Dit maakt het logistiek gezien ook efficiënter.

Conclusie

Al met al zijn bolt-on rupsplaten een uitstekende keuze voor grondverzetmachines. Ze bieden niet alleen gemak en kostenbesparing bij vervanging, maar ook optimale grip en bescherming van de ondergrond. Daarnaast zijn ze geschikt voor verschillende soorten machines en verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes.

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige bolt-on rupsplaten voor uw grondverzetmachine? Neem dan eens een kijkje bij Janssen Track & Trace. Zij bieden een breed assortiment aan rupsplaten, waaronder ook bolt-on rupsplaten. Bekijk het aanbod op https://janssentrack.be/home/rijwerkonderdelen-rubberen-rupsen/rubberen-pads/ en kies de juiste rupsplaten voor uw machine. Zo kunt u efficiënt en veilig werken op elke ondergrond.

Grondverzetmachines worden vaak gebruikt in de bouw, de landbouw en bij infrastructuurprojecten. Een belangrijk onderdeel van deze machines zijn de rupsplaten, die zorgen voor stabiliteit en grip op verschillende soorten terrein. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten rupsplaten op de markt, waaronder de populaire bolt-on rupsplaat. Maar wat zijn bolt-on rupsplaten precies en wat zijn de voordelen ten opzichte van andere soorten rupsplaten? In dit artikel duiken we er dieper in.

Wat zijn bolt-on rupsplaten?

Bolt-on rupsplaten zijn rubberen platen die aan de onderkant van de ketting zijn bevestigd door middel van bouten. Dit in tegenstelling tot conventionele rupsplaten, die vastzitten aan de ketting door middel van een pinnetje. Het grote voordeel van bolt-on rupsplaten is dat ze eenvoudig te vervangen zijn wanneer ze versleten of beschadigd zijn. De kapotte plaat kan eenvoudigweg losgeschroefd worden en vervangen worden door een nieuwe. Hierdoor hoeft niet de hele ketting vervangen te worden, wat tijd en kosten bespaart.

Voordelen van bolt-on rupsplaten

Naast het gemak van vervanging, bieden bolt-on rupsplaten nog meer voordelen ten opzichte van conventionele rupsplaten. Ten eerste zijn ze geschikt voor verschillende soorten machines, zoals graafmachines, bulldozers en kranen. Hierdoor zijn ze veelzijdiger in gebruik dan andere soorten rupsplaten. Daarnaast zijn bolt-on rupsplaten gemaakt van slijtvast rubber, wat zorgt voor een langere levensduur. Dit is vooral gunstig bij intensief gebruik op ruw terrein.

Een ander voordeel van bolt-on rupsplaten is de grip die ze bieden op verschillende soorten ondergronden. Het profiel van de platen is ontworpen om optimale tractie te bieden op bijvoorbeeld modder, sneeuw


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Bolt on rupsplaat

!–StopPubText–>.